ГАСТРОЕНТЕРОЛОГИЯ


Д-р Ивелина Красимирова Банкова

ПРОФЕСИОНАЛНА БИОГРАФИЯ

Професионална кариера

Д-р Ивелина Красимирова Банкова е завършила медицина с много добър успех през 2008 г в Медицински университет град Плевен. От 2009 до 2013 година е специализант по  гастроентерология към Катедра по пропедевтика на вътрешните болести на УМБАЛ " Александровска " град София. От 2012 г е асистент по вътрешни болести към същата клиника. През  2013 година придобива специалност по гастроентерология и хепатология.

Научни интереси

Основните й научни  интереси и публикации са в областта на хепатологията  и в частност ендокронологичните нарушения и заболявания  при пациенти с  хронични чернодробни увреждания и чернодробна цироза .
Владее отлично немски и английски език.

Член на следните научни
сдружения

Д-р Банкова е член на българското дружество по гастроентерология и хепатология.

Мото ( девиз): Дързостта е половин победа


 

 

Тясно специализирани кабинети.

Кабинет за лечение на болка »  Кабинет за лечение на рани»  Психотерапевтичен кабинет » Кабинет за лечение на еректилна дисфункция»  Кабинет за лечение на функционални гастроинтестинални нарушения /коремна болка,констипация,диария »  Кабинет за лечение на хемороиди »  Консултативен кабинет - детска хирургия »  Кабинет за болни с колостома »  Кабинет по отоневрология»  Ревизия на хистологични препарати - Доц.д-р Ангел Милев - СБАЛО-ЕАД-София » Кабинет за диагностика и лечение на херния » 


»

»

»

Заедно в:

Платени услуги:

Библиотека

"История на медицината.""История на медицината 1."

Контакти

гр. София

ж.к "Борово" , Ул. "Ястребец "11

Моб.телефон регистратура: +359 877 999 174

Ст.телефон регистратура:
+359 2 477 43 42

E-mail:
reception@kalimatmc.com

Mедицинския координатор:
Соня Найденова

E-mail:
mckalimat@abv.bg